keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Olkapäät paukkuu salilla!

Okkei, tänään olin treenaamassa ja tein sitten penkkipunnerrus saroja, yllätys yllätys kesken sarjan olkapää loksahti toosi kipeästi ja 73 kg tippus rintakehän päälle! Ei siinä sen vakavampaa onneks sattunu huomenna vaan rinta on tosi kipeä koska treenasin rintaa ja sit viel siihen tippu kova paino.
Olen enemmän huolissani olkapäästäni! Tarkemmin sanottuna vasemmasta olkapäästä, huomannu vapaaottelussakin välillä loksahtanut melkein pois paikoiltaan oudosti. En tiedä mistä johtuu mutta salilla se ilmenee vain penkkiä nostaessa ja että se tapahtuu useammin kuin ennen!  

Tämä voi oikeasti olla vakavaa ja vaatia olkapääleikkauksen tai sitten vain pieni asia joka johtuu pienestä alkulämmittelystä. Minä otan selvää!

Niin ja sitten taas siihe diettiin! päätä särkee ja väsyttää paljon, se kertoo siitä että keho ihmettelee, missäs minun kaikki hiilihydraatit on, mutta ei niitä ole kehossa yhtään ja pian keho alkaa käyttää rasvavarastoja jo polttoaineena.

Itse asiassa pian voisin ottaa valokuvia ja selostaa yhden kuntosalikerran treenauksen! Tai jopa tehdä pienen videoblogin jos kaveri vain suostuu kuvaamaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti