maanantai 12. syyskuuta 2011

Lihasta taas kasvamaan! (diet failed)

Elikkäs kaikki meni ketoosi dietissä hyvin, kunnes iski viikonloppu ja menin baariin ! Eipä voi mitään humaltuneena tuli juotua vähän kaikkea sit kävin syömässä heselläkin ^^ tommosesta ketoosi tila menee heti pieleen kun keho saa hiilareita sairaasti.

No mutta aamulla sitten päätin siirtyä takas siihen alkuperäiseen suunnitelmaan et melkeen jouluun asti kasvatan lihasta ja sitten sen jälkeen pitkä dietti, toi toimii helpoiten ;))

Tää päivä on mennyt hyvin, opettaja heitti ulos luokasta niin chillasin kaupungilla. Ai miksikö heitti ulos luokasta ? pikemminkin ulos koulusta heitti!! en ollut ostanut keittiö kirjaa vielä ja sit hän vain sanoi, että takas voi tulla sitku kirja on ostettu.
No menin sitten kaupungille syömään, ostin sen kirjan ja vielä hienon neuleen. Ah ei pidä unohtaa pieniä nokosia kotona koulun sijaan =)

Ohos! Kylläpäs yllätyin kun katoin vanhan tutun kuvia fb:ssä jota en ole nyt nähnyt viitenvuoteen! Kylläpäs tyttö muuttunut, muistan kun näimme viimeksi ruotsissa, hän ei ollut ollenkaan niin sanotusti hoikka ja tyytyväinen itseensä! mutta nyt voi hyvä jumala kyseinen tyttö muuttunut naiseksi! 


En olisi ikinä uskonut!
Tänään koitan salille menna kuvaamaan niitä treeniliikkeitä jos kaveri suostuu ( jätkä on niin "äijä" ettei välttämättä viitsi salilla kuvata )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti