tiistai 6. syyskuuta 2011

Ketoosi on täällä taas!!

Okei nyt tulis kaverin kanssa semmonen älyväläys, että molemmat ottaa ketoosidietin 2 viikoksi käyttöön! Painon pitäisi siis tippua 6 kiloa nopeasti.


Mikä on ketoosi dietti ? Melkein sama kuin "atkins" tai "karppaus", joissa syödään tosi vähän hiilihydraattia ruokavaliossa, mutta ketoosidietillä ei syödä juurikaan ollenkaan!
Eli siis max 20 g hiilareita päivässä. Suomeksi ei juurikaan mitään missä on hiilareita kaiken muun kuin lihan, rasvan, ja muutamat tuotteet kuten parsakaalin ja oliivin ja juustot voi unohtaa.



"Hei daa?! miks sä alat noin vaikeeseen diettiin jossa ei voi syödä muutakun lihaa ja kaaleja?!?!?"
Tässä teille 3 vedenpitävää syytä
  1. Tällä dietillä poltan rasvaa 4 kiloa viikossa! ( se on sairaan paljon )
  2. Normaalisti kaikissa dieteissä lihaksista katoaa osa rasvan ohella, tässä ei juurikaan katoa.
  3. Perinteisessä vähäkalorisessa ruokavaliossa pitää liikkua, jotta laihtuu tässä laihtuu vaikka istuisi perseellään koko viikon ja liikunta vain tehostaa tulosta.
Nyt siis tulen päivittelemään tosi paljon, siitä minkälaisia fiiliksiä mulla on kun dietti etenee,unohtamatta miten treenaus sujuu ja sitten miten tulokset näkyvät !

Olisi unelma jos kaverit tsemppais ja vahtisi ettei tuu hiilareita vedettyä massuun, jos 3 viikkoa jaksais niin se olis sit jo vatsa lihakset kauniisti esillä.


Jos haluatte äijä tietoa ketoosista tässä on toosi hyvä linkki kaikesta mitä tohon liittyy. http://www.pakkotoisto.com/ravinto/56940-ketoosidieetti/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti